Bild 2
Flexpay har bytt namn till sitt internationella namn Benify.
Vi är specialister på hantering av förmåner och belöning. Vi hjälper företag få ner sina kostnader och förbättra sitt erbjudande till marknaden. Till vår hjälp har vi ett avancerat IT-system, ett stort nätverk av leverantörer och många års erfarenhet av belöningsfrågor.

 

Avonova

Avonova Sverige AB är en privat leverantör av tjänster inom företagshälsa, primärvård och ledarsupport. Bolaget verkar under visionen ”Sveriges närmaste hälsoföretag” med fokus på att skapa frisknärvaro.

 

sakerhetsutb
Ugglapraktiken samarbetar med Säkerhetsutbildningar Sverige AB. De har samtliga utbildningar och material inom säkerhet, livräddning och brand på ett ställe. De utbildar företag, skolor, förskolor och privatpersoner. Se hemsidan för mer information eller kontakta dem direkt.

 

liveit_229
Med flera hundra upplevelser i hela landet erbjuder Live it ett fantastiskt utbud av oförglömliga presenter i samarbete med Sveriges bästa arrangörer.

 

wellnet_logo_friskvardshuset
Bidrar aktivt till att arbetsgivare får friskare personal. Genom att outsourca sin hälsobyggande verksamhet till Wellnet kan de göra den både effektivare och mer lustfylld för personalen.

 

Friskvardscheck_Actiway

Friskvårdschecken blir Actiway. ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.  Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation.

 


 

Skolor/Utbildningar

 

axelsons-logo

Vi har utbildningar för såväl kropp som knopp, insida som utsida och rustar våra elever med den senaste kunskapen och kompetensen för att bidra till friska människor i en frisk miljö. Vi har kompletta yrkesutbildningar såväl som kortare introduktions- och fortbildningskurser.

 

skarmavbild-2016-10-24-kl-21-15-42

Bergqvists skola, specialister på utbildningar inom massage, friskvård och till Personlig tränare. Vår skola har massageutbildningar och kurser i massage på alla nivåer.

 

logga_medicinskt_kursforum
Hos oss kan du oavsett vilken grundutbildning du tar, komplettera med nya kunskaper och terapiformer. Genom kompetens inom massage och beröring får du fler redskap att arbeta med, vilket gör att du kan arbeta med många olika typer av problem.

 


 

Branschorganisationer

 

skarmavbild-2016-10-24-kl-21-25-08

Svensk Massage är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och ca 13 500 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité i alla steg.

 

massorerna

Ett förbund som helt ville fokusera på massörer och massageterapeuter certifierade av BSM, Branschrådet Svensk Massage, som är verksamma i Sverige och tillvarata deras specifika intressen.

 

kroppsterapeuterna_logo2x

Kroppsterapeuternas Yrkesförbund är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer, zonterapeuter, kinesiologer, spaterapeuter, akupressörer, aromaterapeuter, shiatsuterapeuter, taktilterapeuter, ayurvedamassörer, ekologiska hudvårdsterapeuter, friskvårdskonsulter, personliga tränare, rosenterapeuter och yogamassörer.

 


 

Organisationer

 

logotype

En världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Det finns 183 nationella rödakors- och rödahalvmåneföreningar i världen. Närmare 100 miljoner människor är medlemmar i rödakorsrörelsen. I Sverige utgör Röda Korset ett komplement till samhällets övriga skyddsnät.

 

bris

I över 40 år har Bris stöttat barn och unga som haft behov av att prata och få hjälp. Vi vet att ett samtal kan förändra ett barns liv. Vi vill fortsätta vara ett stöd för alla de barn som saknar en vuxen att prata med. Bris bevakar barnrättsfrågor och deltar aktivt i debatten för att påverka beslutsfattare att förbättra livsvillkoren för barn och unga.

 

raddabarnen

I Sverige arbetar vi för att politiker och makthavare ska sätta barns bästa i främsta rummet. Vi stöttar också barn i utsatta situationer och deras föräldrar. I 120 länder kämpar vi för alla barns rätt att gå i skolan, rätt att skyddas mot våld och övergrepp, rätt till mat och sjukvård och att få göra sina röster hörda. Våra insatser i katastrofer handlar dels om att rädda liv och dels att skydda barn från de faror som uppst

 

bcf_dagis_728x90

Barcancerfonden, vi bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver.

 


 

Produkter

 

simplus

Hos oss hittar du massageprodukter, liniment och hudvårdsprodukter. I sortimentet finns också vissa hälsokostpreparat.

 

sasco
Erbjuder ett brett sortiment av Aloe Vera baserade produkter inom hälso-, hud och hårvård. Prova bl.a. SASCO Aloe Rub – ett fantastiskt liniment som används av professionella terapeuter och idrottsutövare på alla nivåer.

 

Weleda
Grundades i Schweiz 1921 av den holländske läkaren Ita Wegman och den kände österrikiske filosofen Rudolf Steiner. Alltsedan starten har man framställt antroposofiska läkemedel och hudvårdsprodukter, med utgångspunkt i beprövade läkeväxter, mineraler, naturliga växtoljor och äkta eteriska oljor.

 

logotarsus
Har tillverkat massagebänkar sedan 1989. Våra massagebänkar används av de flesta svenska massage- och terapiskolor.

 

massagebanken-1407401084
Bärbara massagebänkar i både trä och aluminium, elektriska behandlingsbänkar, massagefåtöljer, energimassagestolar, Hot Stone produkter, sadelstolar, frisörstolar samt tillbehör för massage. Samtliga produkter är av högsta kvalitet.