Uggla – både på jobbet och privat

Ugglapraktiken har arbetat med friskvård i närmare 25 år och är bland annat en av Sveriges största leverantörer av företagsmassage. Vi har hela Sverige som arbetsplats och hjälper både företag och privatpersoner till en bättre hälsa.

Vi står för kunskap, erfarenhet och kundfokus med uttalad ambition att hålla en mycket hög servicenivå med handplockade terapeuter som jobbar utifrån en väl definierad policy, som vi kallar för Ugglaandan.

Med hjälp av vårt egenutvecklade boknings- och betalsystem minimeras administrationen för uppdragsgivaren.

 

Låt oss ta hand om friskvården så håller vi din personal frisk!

Vi har lång erfarenhet, vi är dedikerade och framförallt gör vi din friskvård lönsam. Med vår kartläggning tar vi reda på hur din personal mår, identifierar potentiella ohälsoproblem och utformar en varaktig friskvårdsstrategi som verkligen fungerar.

Läs våra referenser från våra kunder

 

Vår massage har 99 procent nöjda kunder!

Läs vad över 2,800 medarbetare vid våra kundföretag svarade vid vår enkät som genomfördes hösten 2012. Där framkom att 99 procent av kunderna var nöjda med vår massage, 90 procent såg en minskning av besvär i nacke, axlar, muskler och leder, 73 procent att de kände sig mindre stressade, 80 procent att de blev mer effektiva och 25 procent att deras huvudvärksproblem minskade.

 

Massage eller friskvård – alltid enkelt att boka!

Har du avtal om att vi ska komma till din arbetsplats, eller vill du hellre komma till någon av våra mottagningar? Med vårt nya, unika och egenutvecklade bokningssystem kan du enkelt hitta och boka tider.

Boka din behandling online

 

 

Vi är medlemmar

ky_312
Är ett ideellt yrkesförbund som organiserar massörer, zonterapeuter, kinesiologer, akupressörer, aromaterapeuter, shiatsuterapeuter och spaterapeuter.

 

bsm
Är ett samarbete mellan Fristående utbildningsanordnare, Massage-och friskvårdsföretag och Yrkesförbund för utövare av massage. Vår uppgift är att värna om massörers yrkesskicklighet och branschens seriositet.