Ugglapraktikens terapeuter på mottagningen i Stockholm

Vi har förutom de nedan presenterade medarbetarna ett hundratal ovärderliga terapeuter och friskvårdare som arbetar hos våra företagskunder.

 

Marie_ny_fix_160x240px

Marie Eriksson,
naprapati

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den behandling du utför? – Helhetssynen. Att man behandlar både muskler (med till exempel massage och
stretching) och leder (mobilisering och manipulation) för att uppnå minskad smärta och ökad rörlighet. Behandlingen kombineras många gånger med tips och råd om ergonomi och träning för att förhindra att besvären kommer tillbaka. Till mig kan ung som gammal komma med sina akuta, kroniska eller långvariga besvär i muskler och leder

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken? – Vi är ett härligt gäng här på UP! Jag kombinerar jobbet inne på kliniken med att vara ute på företag någon dag i veckan vilket gör jobbet varierande och roligt. – Dessutom jobbar jag med våra ergonomi-/arbetsplatsgenomgångar och skyddsronder för företag.

 

 

ulrich2-2011_160_px_240

Ulrich Arnold,
klassisk massage och kinesiologi

Läs mer

Vad är det bästa med din behandlingsmetod?
Det bästa med mina behandlingar är att de (nästan) alltid ger resultat eftersom jag skräddarsyr dem för varje patient med hjälp av de behandlingsmetoder som jag behärskar. Hos mig får man klassisk massage, invävd med lite kinesiologi för dem som har nytta av det, vilket gör att mina behandlingar passar bra för de som har specifika besvär de behöver hjälp med. Men till mig kan alla komma – skadad, stressad, sjuk eller enbart för njutningens skull. Vill du veta vad kinesiologi är, så kan du klicka här.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?
På Ugglapraktiken får jag träffa många olika kunder. Jag arbetar både ute på företag och på praktiken på Södermalm. Dessutom känns det bra att man satsar så mycket på kompetensutveckling så att vi alla kan utvecklas med företaget.

 

corey2-2011_160_px_240

Corey Roode,
klassisk massage och strukturell integrering

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den behandling du utför?
My treatments are deep, specific and focus on improving posture. With it I can help those looking to relieve chronic tension and improve posture, balance and flexibility. Here you can read more about strukturell integrering.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?
The talented therapists and supportive staff.

 

Unn

Unn Bronner,
klassisk massage och lymfmassage

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den behandling du utför?
Lymfmassage är lite speciell så den kan du läsa om här. Vad gäller mina vanliga behandlingar gillar jag den breda effekten de har. Från uppmjukning av stela muskler, upplösning av muskelknutar, ökad rörlighet, ökad cirkulation, frisättning av hormoner till ren avslappning. Efter min behandling hoppas jag att man ska känna sig lugn, avslappnad och genomarbetad i muskulaturen. Kom gärna till mig om du har besvär som muskelspänningar, musarm, ryggont, huvudvärk, dålig kroppshållning, stressad eller för dig som bara vill unna dig en avslappnande massage.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?
Som massör arbetar man oftast ensam och då är Ugglapraktiken ett tryggt kompetent företag som hela tiden utvecklas, erbjuder fortbildningskurser och har många trevliga medarbetare. Det är helt enkelt ett kul ställe att arbeta på!

 

Anna-Lena_ny_FIX_160x240px

Anna-Lena Persson,
osteopati och klassisk massage

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den eller de behandlingar du utför?
Det är den grundmurade helhetssynen på kroppen och att man i princip kan behandla alla om man bara väljer lämplig teknik. Alla delar och system (till exempel rörelseapparaten, cirkulationen, nervsystemet, de inre organen och immunförsvaret) hänger ihop och är beroende av varandra för att vi ska ha en fungerande kropp. Detta måste man ta hänsyn till i alla behandlingar och anpassa behandlingsstrategi och tekniker därefter. Detta kan innebära olika behandling för samma typ av problem på olika patienter. Problemet kan ju ha olika orsaker och olika människor är också mer eller mindre mottagliga för skilda metoder. Du kan läsa mer om osteopati här.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?
Det är ett härligt gäng med skickliga terapeuter som man kan utbyta erfarenheter med.

 

PeterD_nya_FIX_160x240px

Peter Damgaard,
klassisk massage och HotStone

Läs mer

Jag tror att en djup avslappnande HotStone massage hos mig eller en klassisk massage för att ge mjuka muskler kan göra dig gott.

 

Emilia

Emilia Gårdsäter, 
klassisk massage och HotStone

Läs mer
Oavsett om jag ger en klassisk massage eller en muskeltöjbehandlig (terapeutisk) så är massage träning för både kropp och själ!

Jag testar och analyserar patientens besvär för att kunna rikta in behandlingen mer specifikt. Kort sagt får jag kunskaper för att kunna ge en mer professionell behandling som går djupare och uppnår större resultat.
Som massageterapeut har man nära kontakt med sina klienter och får ofta positiv feedback- det direkta resultatet av mitt arbete är avslappning, smärtlindring och leenden. För mig är det att jobba för ett starkt varumärke som Ugglapraktiken som har samlat kollegor med stor kompetens. Alla vi brinner för vårt yrke och friskvård.

 

christina_romheden_160x240px

Christina Romheden,
klassisk massage

Läs mer

För mig är det viktigt att alla mina kunder får den behandling de behöver, oavsett om det gäller en klassisk massage, terapeutisk behandling, idrottsmassage eller gravidmassage, så ska kunden känna sig nöjd. Tillsammans kommer vi fram till en bra behandlingsform som är lagom hård eller lagom mjuk eller båda delarna.

 

 

Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Registrera ditt CV här