Naprapati Stockholm

Boka naprapatisk behandling Stockholm

eller på telefon: 08 – 642 51 62

Vad är naprapati?

Ibland uppstår besvär som vanlig massage inte förmår att kurera; låsningar, ryggskott, ischiasbesvär, till exempel. Ofta är dessa besvär förenliga med smärta; kronisk, eller rörelsebaserad, som beror på att samspelet mellan muskler och leder inte fungerar fullt ut. Då kan naprapaten hjälpa dig.

Naprapatens behandling har som mål att minska din smärta och skapa bättre rörlighet och funktion i kroppen. Detta sker genom att kombinera ledbehandlingar som manipulation och mobilisering med mjukdelsbehandlingar som massage och stretching.

För att du ska få ett långvarigt resultat av behandlingen kombineras den ofta med individuella råd rörande arbetsställningar, stretchingövningar och träningstips.

 

När ska du gå till en naprapat?

Exempel på smärttillstånd som naprapaten kan hjälpa dig med är nackspärr, spänningshuvudvärk, musarm, tennisarmbåge samt skulder-, axel-, ländryggs- och ischiasbesvär.

 

4 års utbildning

Naprapater kan din kropp! I fyra års tid studerar de människokroppens funktion – muskler och leder. Mångdubbelt mer än vad de gör på läkarutbildningen.

Du kan läsa mer om naprapati på Naprapatförbundets hemsida

 

Naprapati finns både på mottagningarna i Stockholm och Göteborg

Vår mottagning ligger på Magnus Ladulåsgatan 61 på Södermalm, Stockholm på bekvämt avstånd från tunnelbana och andra kommunikationer. Vi har tre trivsamma behandlingsrum som alla kan användas för naprapatisk behandling.

Pris, naprapati Stockholm

Vid första besöket, boka gärna 50 minuter.

25 min 470 kr
50 min 720 kr

 

Boka naprapatisk behandling Stockholm

 

eller på telefon: 08 – 642 51 62

 

Boka naprapati i Göteborg