Kundreferenser Stockholm

 

5,7 på en 6-gradig skala! Det är vad våra kunder ger oss i betyg.

 

PRIVATMOTTAGNINGEN

Nedan kan du läsa en del kommentarer vi fått in från våra kunder:

”Finns det tillräckligt med superlativer att beskriva hur välkomna min mor (som var orsaken till att vi var där för första gången) och jag som medföljare kände oss? Supertrevligt bemötande av samtliga, jättebra behandling, hjälpsamma. Ombonad och varm miljö, ljus tända överallt. Jag blev bjuden på verkligen gott kaffe (tyder på klass). Min gamla mor var i det närmaste lyrisk efter sin behandling på Södermalm, Stockholm.”
2017-01-30

”Har varit hos er två gånger och fått massage. Jag är helnöjd. Jag känner mig extremt avslappnad och några centimeter längre efter massagen. Stort tack till era proffsiga medarbetare!”
2017-02-02

”Jag älskar Ugglapraktiken! Jag går till den i Stockholm och har snart varit hos samtliga massörer.”
2017-01-06

”Ugglapraktiken är en varm och välkomnande mottagning där alla terapeuter och massörer jag har varit hos, hållit högsta klass. Bokningssystemet på nätet gör det mycket enkelt att se lediga tider.”
2016-11-06

 

  

Nedan visar vi en del inlägg från olika bloggar. Klicka på länken och läs gärna hela bloggens inlägg. Kanske hittar du en ny favorit att följa!


 

”Ju hårdare en muskel blir ju större är chansen för värk och/eller skador. Ju mer vi tränar ju hårdare och mer oflexibel blir muskeln om man inte mjukar upp den. Detta gör att vi kommer att kanske lyfta fel för att vi har ont eller för att musklerna helt enkelt är för korta och stela för att utföra rörelsen rätt.

Så min uppmaning till alla som tränar regelbundet är att ta hand om kroppen med massage helst en gång i månaden.”

Blogg: alskaatttrana

 


”Åh, idag ska jag utnyttja den bästa julklappen jag fick, massage på ugglapraktiken.se. När vädret är så kallt, grått och trist som det är nu är detta helt klart uppskattat.”

Blogg: Karinxandersson


”Jag var hos Ugglapraktiken i Stockholm, som jag har varit hos en gång tidigare via jobbet. De är verkligen helt fantastiska när det handlar om deras massage. De har bara certifierade massörer och de är verkligen experter på sitt område. Jag har tur som har tillgång till just dem via mitt företag, men när man är ledig så kan det också vara skönt att ta en paus för sig själv. Just det här företaget ser varje kund som unik, vilket gör det så himla enkelt som kund. Man bokar tid, kommer dit och sedan bestämmer massören vad de ska göra. De masserar alltså efter kundernas behov. Helt fantastiskt!”

Blogg: Min granne


”Nu ska jag släpa mig till sängen. För eftersom jag blir så avslappnad av massagen så innebär det att jag även blir trött. Jag sover verkligen så bra varje gång efter att ha varit på Ugglapraktiken. De kan min kropp vid det här laget och vet exakt hur jag tycker om det bäst. Jag vill att det ska kännas rejält så de får gärna ta i!”

Blogg: Andersson


 

FÖRETAGSMASSAGE

Klicka här för att läsa mer om vad våra företagskunder säger om oss.