Klassisk Svensk Massage Stockholm

Boka Klassisk Svensk Massage Stockholm

eller på telefon: 08 – 642 51 62
Massage ökar i popularitet. Över tre miljoner svenskar tog massage sjutton miljoner gånger under 2011, en fördubbling på åtta år. (Enligt kartläggning utförd av Branschrådet Svensk Massage och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund). Siffrorna talar för sig själva: massage är en mycket effektiv behandlingsmetod för att må bra – i såväl kropp som själ. Vi på Ugglapraktiken vet att massage är läkande, förebyggande, lugnande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. Vi vet att massage har effekt och gör skillnad!

 

Några exempel på alla positiva saker med massage:

  • Gör spända muskler mjuka och elastiska
  • Ökar blodcirkulationen i musklerna
  • Stärker immunförsvaret
  • Har en avslappnande effekt på kroppen
  • Motverkar stress
  • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
  • Ökar koncentrationsförmågan

Alla våra massörer har gedigen erfarenhet och är självklart certifierade. Massören anpassar behandlingen utefter dina önskemål och behov. Det vanligaste är att behandlingen innehåller behandlande moment och är då både handfast och djupgående, men den kan även vara förebyggande och/eller avslappnande. Du bestämmer själv hur du vill ha det! Massagen avslutas om du så önskar med rådgivning om till exempel stretching och träning. Alla Ugglapratikens massörer arbetar efter det vi kallar Ugglaandan, vilket är din kvalitetsgaranti!

 

Klassisk Svensk Massage finns på mottagningarna i Stockholm och Göteborg

Vår Stockholmsmottagning ligger på Magnus Ladulåsgatan 61 på Södermalm på bekvämt avstånd från tunnelbana och andra kommunikationer.Vi har tre trivsamma behandlingsrum som alla kan användas för Klassisk Svensk Massage.

 

Pris, Klassisk Svensk Massage, Stockholm:

25 min 390 kr
50 min 670 kr

 

 

Boka Klassisk Svensk Massage Stockholm

eller på telefon: 08 – 642 51 62
Boka Klassisk Svensk Massage i Göteborg