Strukturell kinesiologi Stockholm

Boka kinesiologibehandling Stockholm

eller på telefon: 08 – 642 51 62

Vad är kinesiologi?

I en kinesiologibehandling använder man sig av muskeltester för att hitta obalanser och blockeringar i kroppens olika system. Genom att behandla dessa stimuleras din kropp till självläkning. Kinesiologen jobbar på både ett kroppsligt och känslomässigt plan och beaktar din emotionella och sociala situation som potentiella orsaker till smärta eller andra symptom.

I en kinesiologibehandling använder man sig av olika alternativmedicinska metoder, som kan inkludera bland annat massage, akupressur, kosttillskott och samtal.

 

När ska du gå till en kinesiolog?
Kinesiologiska metoder fungerar ofta bra vid bland annat olika värktillstånd, sömnproblem, allergier, överkänsligheter och dyslexi. Du kan även genomgå behandlingarna i prestationshöjande och förebyggande syfte.

På Ugglapraktiken ligger inriktningen på förbättring av rörelseförmåga, värk och smärtlindring, samt mental och emotionell behandling.

 

Kinesiologi finns på vår mottagning i Stockholm

Vår mottagning ligger på Magnus Ladulåsgatan 61 på Södermalm, Stockholm på bekvämt avstånd från tunnelbana och andra kommunikationer.Vi har tre trivsamma behandlingsrum som alla kan användas för kinesiologibehandling.

 

Pris, kinesiologi

25 min 420 kr
50 min 720 kr

 

Boka kinesiologibehandling Stockholm

eller på telefon: 08 – 642 51 62