Gravidmassage Stockholm

Boka Gravidmassage Stockholm eller på telefon: 08 – 642 51 62
Att bli gravid är fantastiskt, kanske det största man kan vara med om. Men det har sitt pris: kroppen blir tung, ben och fötter tar oundvikligt stryk, och många drabbas dessutom av ansamlingar av vätska i kroppen. Till det kan dessutom tillkomma andra besvär som ischias, foglossning  och karpaltunnelsyndrom (nerver som kommer i kläm i karpaltunneln på handledens insida, oftast orsakat av vätskeansamling).

Då är gravidmassage verkningsfullt – ger lindring både i kropp och i själ! Värken lindras och ditt välmående ökar. När du är gravid kan massagen dessutom vara en stund bara för dig själv, vilket kanske är lika välbehövligt.

 

Så här går gravidmassage till

Massagen utförs liggande på mage på en speciell kudde som är utformad speciellt för ändamålet. Observera att det inte finns några studier som ger belägg för att massage kan utlösa missfall. Men om du är tidigt i graviditeten (mindre än 12 veckor), är behandlingen ändå för säkerhets skull något mjukare. Om du känner dig osäker kan du för säkerhets skull konsultera med din barnmorska. Behandlingen inriktas på att ge lindring i de specifika besvärsområden som just du upplever.

Alla våra massörer kan ge gravidmassage, men meddela gärna i förväg då utrustningen inte finns tillgänglig i alla behandlingsrum.

Det finns studier som påvisar nyttan av massage under graviditeten. Exempel på positiva effekter är minskad oro, bättre humör, bättre sömn och mindre ryggvärk. Vidare kunde man konstatera färre komplikationer under födseln och färre prenatala födslar. Länk till undersökningen

 

Gravidmassage finns nu både på våra mottagningar i Göteborg och Stockholm.

Vår mottagning ligger på Magnus Ladulåsgatan 61 på Södermalm, Stockholm, på bekvämt avstånd från tunnelbana och andra kommunikationer.Vi har tre trivsamma behandlingsrum som alla kan användas för massage av gravida.

 

Pris, gravidmassage

25 min 390 kr
50 min 670 kr

 

 

 

Boka Gravidmassage Stockholm

eller på telefon: 08 – 642 51 62

Klicka här för att boka gravidmassage i Göteborg.