Ugglapraktikens terapeuter på mottagningen i Göteborg

Vi har förutom de nedan presenterade medarbetarna ett hundratal ovärderliga terapeuter och friskvårdare som arbetar hos våra företagskunder.

Anette_160x240px

Anette Nyström,
klassisk massage

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den behandling du utför?

Jag anpassar behandlingen efter dina behov och önskemål. En massage kan vara avkopplande eller behandlande vid muskelbesvär. Jag använder olika tekniker när jag behandlar: djupgående massage/ revolvingbehandling som ökar rörligheten i musklerna, triggerpunktsbehandling, terapeutisk muskeltöjning, allt för att uppnå minskad smärta och ökad rörlighet. Mina behandlingar varierar från avslappningsmassage till en hårdare idrottsmassage. Hos mig får du en skräddarsydd behandling. Välkommen!

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?

Vi som jobbar här trivs och har roligt. Alla är välutbildade och har erfarenhet så vi kan rådfråga varandra och byta erfarenheter, det är en stor trygghet för mig som terapeut. Vi har också väldigt trevliga kunder!

 

Birgitta20150109_160x240px

Birgitta Magnbrant,
behandlande massage, lymfmassage, hot stone och taktil beröring

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den eller de behandlingar du utför?

Som Medicinsk Massageterapeut kan jag flera olika behandlingstekniker för att kunna behandla såväl akuta som kroniska smärtor. Jag hjälper till så att människor slipper smärta och återfår funktionen i de kroppsdelar som de har problem med. Grunden utgår ifrån Svensk Klassisk Massage. Vill Du endast ha en avslappnande och lugn stund går det också bra. Jag utför även Lymfmassage, Hot Stone och Taktil beröring. Du kan läsa mer om dessa behandlingar.

Det är lika härligt att kunna hjälpa mina kunder oavsett om det är problem med smärta eller för en avkopplande massage. Jag anpassar varje massage efter kunden. Fråga mig gärna. Vi behöver alla en bra balans i kropp och själ. Massage är ett väldigt bra hjälpmedel. Jag ger även tips och råd om bra stretchövningar och arbetsplats relaterade problem.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?

Jag tycker det är skönt att vara ett team, det finns alltid någon att bolla med. Tycker om Ugglapraktikens helhetssyn, för mig är det viktigt att se till hela människan.

Jag är både inne på praktiken i Göteborg och ute på företag. Vilket blir en bra blandning och mycket variation.

Mikael Lundin

Mikael Lundin,
klassisk massage

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den eller de behandlingar du utför?

– Det bästa är att se den positiva förändringen och resultatet hos mina kunder. Tycker det är underbart att kunna jobba med olika människor som elitidrottare, professionella dansare till sjukpensionärer och dataprogrammerare. Jag jobbar utifrån kundernas individuella behov och skräddarsyr behandling för att den ska passa just dig som kund. Som före detta dansare och idrottare så är det roligt att kunna använda mina erfarenheter till att, förutom ge massageterapeutisk behandling, också kunna ge råd och praktisk hjälp med träning, stretch och kost.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?

– Det är ett skönt gäng! Tycker om att ha duktiga, trevliga medarbetare som jag kan lita på och byta idéer med. Jag jobbar både på kliniken och ute på företag vilket är kul och omväxlande.  Dessutom känns hela organisationen trygg och välorganiserad vilket gör att jag kan fokusera på det jag vill, mina kunder!

UP_GBG_Renee_alt2_160x240px

Renée Ulfsdotter Myhran,
naprapati

Läs mer

Renee Ulfsdotter Myhran avslutade sina studier på Naprapathögskolan 1979. Sedan dess har hon bedrivit arbete och studier i Folkhälsovetenskap och Pedagogik.

Renee brinner för folkhälsan och behandlar inte bara patienter med naprapati vid smärta och stelhet, utan vill också hjälpa människor att undvika utveckla sjukdom som uppträder vid högt blodtryck och höga blodsockervärden. Därför har hon infört provtagningar i sin undersökning och behandling.

Naprapati, rörelseaktivitet och kostförändringar är en oslagbar kombination för att uppnå smärtfrihet, styrka och hälsa.

kristin_axelsson_160x240px

Kristin Axelsson,
massage och osteopati

Läs mer

Vad tycker du är bäst med den eller de behandlingar du utför?
Att de är individanpassade, ingen behandling är den andra lik, och att i stort sätt alla går att behandla osteopatiskt. Filosofin inom osteopatin är att kroppen är en enhet, du kan inte påverka en del av kroppen utan att även påverka övriga kroppen.

Att arbeta med hela kroppen, muskler, leder, skelettet, cirkulationssystemet, lymfsystemet, nervsystemet, de inre organen m.m. gör behandlingarna oerhört varierande och intressanta.

Att interagera med sina patienter där vi diskuterar deras behandlingsplan och återkoppling till förgående behandlingen är för mig väldigt givande och utvecklande, det är för mig det bästa med att vara terapeut.

Varför tycker du så mycket om att jobba för Ugglapraktiken?
Jag arbetar både på kliniken och ute på företag, båda delarna lika roliga då det ger mig möjlighet att träffa olika typer av personer som jag kanske annars inte hade fått möjlighet att möta. Att arbeta ihop med andra terapeuter på kliniken är utvecklande då man kan bolla idéer och dela med sig av sina upplevelser. På vår trevliga mottagning har vi alltid roligt ihop och hjälper varandra.

NO_picture

 

Vill du bli en del av vårt glada gäng?

Registrera ditt CV här