Kundreferenser Göteborg

5,7 på en 6-gradig skala! Det är vad våra kunder ger oss i betyg.

 

PRIVATMOTTAGNINGEN

Nedan kan du läsa vad några av våra kunder sagt om oss:

”Tusen tack för all toppen massage vi får på drottning Silva sjukhus!! Ugglapraktiken är grym.”
2016-10-25

”Mikael är toppen duktig. Bästa massören! Jag är jättenöjd.”
2016-09-19

”Smärtsamt, muskelknutsupplösande, revitaliserande samt avkopplande. Ja allt man kan önska sig – på ett och samma tillfälle. På återseende.”
2016-08-17

”En fantastiskt massage som vanligt. Får dessutom tips om egenvård, trevligt samtal samt även nu möjlighet att välja på ett inte förakfullt utbud av musik!”
2016-08-17

 

 Nedan visar vi en del inlägg från olika bloggar. Klicka på länken och läs gärna hela bloggens inlägg. Kanske hittar du en ny favorit att följa!


”I går slank jag in på Ugglapraktiken här i Göteborg för en hederlig idrottsmassage. Det är helt seriöst den skönaste massage jag har fått. Var så stel i kroppen innan och jag hittade dem på Google faktiskt. De hade fått bra omdömme men det avgörande var att de tog emot direkt. De har drop-in massage så jag fick smita iväg från jobbet. I dag är jag som en ny människa. Massören visste verkligen hur hon skulle mjuka upp musklerna på bästa sätt.”

Blogg: Amanda


”Hej på er! Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra, till och med lite extra bra nu när jag har varit på massage. Känner mig helt avslappnad i både kropp och själ! Mitt jobb är ofta stillasittande, så jag har lätt för att få ont i rygg och nacke, smärtor som gärna håller sig kvar ett bra tag. Nu blev vi på jobbet dock bjudna på företagsmassage i Göteborg, vilket var himmelskt och precis vad jag behövde. Vare sig det handlar om fotmassage, ansiktsbehandling eller ryggmassage bör ni verkligen unna er något sådant! Massage mjukar verkligen upp musklerna och får hela kroppen att kännas friskare.”

Blogg: Disneyfavoriter

 


”Men vi ska även få vår årliga julklapp, som jag verkligen ser fram emot. Det var nämligen en liten mus som viskade vad det var för mig och det är verkligen något jag vill ha. Vi ska få presentkort på massage, ifrån Ugglapraktiken. Det finns väl egentligen ingenting som ger en bättre start på nya året än efter en helkroppsmassage, va? Läs mer om dem här om ni också är sugna. Jag kanske till och med lägger till själv så jag får en hel behandling, vi får se hur mycket tid jag har över den dagen! Så skönt!”

Blogg: Annakrut111

 


FÖRETAGSMASSAGE

Klicka här för att läsa mer om vad våra företagskunder säger om oss.