Välkommen till vår mottagning i Göteborg

Vi har tre fräscha behandlingsrum. Du är som privatperson varmt välkommen att boka den eller de behandlingar du önskar direkt här nedan.

Göteborg massageklinik

Behandlingsrum massage Göteborg

Göteborg vänterum

 

Det lönar sig att bli stamkund!

Be om vårt stamkundskort när du kommer hit så får du en stämpel vid varje besök. Din tionde behandling bjuder vi på.

Vår mottagning ligger på:
Örnehufvudsgatan 3 i Johanneberg, Göteborg.

 

Skriv gärna en recension på Ugglapraktiken Göteborg Massage Google+ sida


Behandlingar:

 

Svensk klassisk massage

Mer information

Klassisk svensk massage är en effektiv behandlingsmetod för att må bra i både kropp och själ. Den har en läkande, förebyggande och lugnande effekt, är både rehabiliterande och förebyggande och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.

Ett litet axplock av alla goda saker med massage:

 • Gör spända muskler mjuka och elastiska
 • Ökar blodcirkulationen i musklerna
 • Stärker immunförsvaret
 • Har en avslappnande effekt på kroppen
 • Motverkar stress
 • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
 • Ökar koncentrationsförmågan

Alla våra massörer har gedigen erfarenhet och är certifierade av Branschrådet Svensk Massage. Massören anpassar behandlingen utefter dina önskemål och behov. En behandling kan innehålla många behandlande moment, eller vara främst förebyggande/avslappnande. Massagen avslutas om du så önskar med rådgivning om till exempel stretching och träning. Ugglapratikens massörer arbetar efter Ugglaandan. Det är din kvalitetsgaranti!

25 min 330 kr
50 min 550 kr

 

 

Boka behandling

Hälsocoaching

Mer information

God hälsa vill vi alla ha, men det är inte så lätt att förbättra den på egen hand. Det handlar om så mycket mer än att bara träna på gym. Hela din livsstil påverkas, vad du äter, dina relationer, hur du sover och hur du arbetar. Ett bra sätt är att ta hjälp av en hälsocoach som hjälper dig att se helheten och hur du kan förändra din situation.

Tillsammans kommer ni fram till hur just du ska gå tillväga. Utgångspunkten är en enkät som visar var du befinner dig just nu – och vart du vill komma. Med den som startpunkt samtalar du och hälsocoachen om dina specifika förutsättningar och vad du vill förändra. Tillsammans tar ni fram en handlingsplan som beskriver hur den bästa vägen mot målet ser ut. Planen blir lite som en läxa mellan de avstämningssamtal ni kommer att ha (då ni stämmer av hur det går.) Att förändra sin livsstil tar tid, därför bör handlingsplanen omfatta minst sex månader. Ugglapraktikens hälsocoacher är certifierade.

Tidbokning

Kontakta oss om du har frågor om du vill boka tid eller har ytterligare frågor, så hör vi av oss inom kort!

[contact-form to='david@ugglapraktiken.se' subject='Förfrågan Hälsocoaching'][contact-field label='Namn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-postadress' type='email' required='1'/][contact-field label='Telefon' type='text'/][contact-field label='Meddelande' type='textarea' required='0'/][/contact-form]

50 min 750 kr
4×45 min 2770 kr

 


Hälsoprofilbedömning – hitta din motivation

Mer information

Nästan alla människor vet hur man lever sunt. Det svåra är att hitta vägen dit. I en hälsoprofilbedömning kartläggs och synliggörs dina levnadsvanor för att du den vägen ska motiveras till ett friskare liv. Metoden vi använder är väl beprövad och har använts i många år.

Hälsoprofilen görs individuellt och inleds med att du får besvara frågor om kost, motion, upplevd stress, livssituation med mera. I testet ingår också att mäta blodtryck, skelett och kroppsvikt. Sen görs ett konditionstest på ergometercykel. Resultatet går vi sedan igenom tillsammans. Den som önskar får även konkreta råd om friskvård och hur man med små medel kan komma igång med att förbättra hälsan. Hälsoprofilbedömningen tar cirka en timme och alla uppgifter är konfidentiella. Efter fyra till sex månader bör resultaten följas upp.

Tidbokning

Kontakta oss om du har frågor om du vill boka tid eller har ytterligare frågor, så hör vi av oss inom kort!

[contact-form to='david@ugglapraktiken.se' subject='Förfrågan Hälsocoaching'][contact-field label='Namn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-postadress' type='email' required='1'/][contact-field label='Telefon' type='text'/][contact-field label='Meddelande' type='textarea' required='0'/][/contact-form]

60 min 1000 kr

 


Elevbehandlingar

Mycket prisvärda behandlingar av vår duktiga praktikant Birgitta Magnbrant

Läs mer om våra elevbehandlingar

 


Friskvårdsbidrag

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag när du tar behandlingar hos oss!

 


Studentrabatt

Visa upp ditt CSN-kort så får du 10 procent rabatt.

 


När bör du undvika att ta massage?

Det finns en enkel grundregel: Är du inte tillräckligt frisk för att träna, så är du inte tillräckligt frisk för att ta massage.

Läs mer här om du är osäker

Om du är på väg att bli förkyld kan den bryta ut snabbare. Kontakta alltid oss om du är osäker.

Konkreta åkommor då du absolut inte bör ta behandling är:

 • Feber
 • Benbrott
 • Öppna sår
 • Blödarsjuka
 •  Kortison/antiinflammatorisk medicinbehandling.
 • Tumörer/cancer. Man bör alltid konsultera läkare i dessa fall.
 • Vid hjärt-/kärlsjukdomar skall man konsultera läkare innan massagebehandling.
 • Har man åderförkalkade kärl så undviker terapeuten att massera de täckta områdena.

Du bör inte ta smärtstillande medicin innan en behandling. Det kan ge kroppen falska signaler och terapeuten kan ta i mer än nödvändigt. Detta kan resultera i fysiskt obehag, när väl smärtlindringen avtar. Tveka inte att kontakta oss du om har frågor.

FacebookTwitterEmailGoogle+LinkedInPinterest