skandia

 

Tidbokning


 

Steg 1

När du besöker bokningskalendern, så ska du börja med att välja vart du vill boka. Det gör du under Mottagningar

 

Mottagningar


Steg 2

Reservera de tider som passar dig. Om du inte hittar några tider som passar, så kan du ställa dig i kö på en tid. Du får ett mejl och erbjuds tiden om den blir ledig.

 

Reservera


Steg 3

Dina reserverade tider och köplaceringar hamnar i denna lista. När du är klar med dina reservationer är det viktigt att du klickar du på knappen ”Gå vidare”

Gå vidare


Steg 4

Du som har bokat tidigare loggar in med dina användaruppgifter och går därmed vidare till steg 6. Du som bokar för första gången väljer ”Jag vill bli användare” När du har fyllt i dina uppgifter, så är det viktigt att du klickar på ”Registrera mig”

login


 

Steg 5

När du har klickat på ”Registrera mig” i föregående steg, skickas en registreringskod till dej via sms och e-post. Fyll i den och klicka på ”Bekräfta lösenord”

Regkod


 

Steg 6:1 om du har kuponger tillgodo.

Här kan du se en sammanställning över de tider du håller på att boka. Om du har kuponger tillgodo, så räcker det med att du klickar på knappen ”Gå vidare för bokning” i detta steg.

boksamman


 

Steg 6:2 om du ska betala i samband med bokningen.

Här kan du se en sammanställning över de tider du håller på att boka. Välj betalsätt och klicka på ”Betala / Gå vidare” för att betala dina bokningar.

Betala


Steg 7

Din bokningar är nu genomförda! Ett tips är att klicka på kalendersymbolen till höger om bekräftelsen för att lägga till bokningen i din kalender.

Tack


Steg 8

För att skriva ut ditt kvitto, klickar du på ”Till Kundportalen” och sedan på ”Mina behandlingar” Här kan du se din boknings och betalhistorik, samt ”Visa kvitto För att skriva ut det.

Kvitto

Välkommen på behandling!