Naprapati på företag

 

När ska jag gå till en naprapat?

Ibland uppstår besvär som vanlig massage inte förmår att kurera.

Ofta är dessa besvär förenliga med smärta, kronisk, eller rörelsebaserad som många gånger beror på att samspelet mellan muskler och leder inte fungerar fullt ut. Exempel på sådana smärttillstånd är nackspärr, spänningshuvudvärk, musarm, tennisarmbåge samt skulder-, axel-, ländryggs- och ischiasbesvär. Då kan naprapaten hjälpa dig!

Naprapatens behandling har som mål att minska smärtan och skapa bättre rörlighet och funktion i kroppen. Detta sker genom att kombinera ledbehandlingar, som manipulation och mobilisering, med mjukdelsbehandlingar som massage och stretching.

För att få ett långvarigt resultat av behandlingen kombineras den ofta med individuella råd rörande arbetsställningar, stretchingövningar och träningstips.

 

Fyra års utbildning

Naprapater kan din kropp! I fyra års tid läser de om människokroppens funktion – muskler och leder. Mångdubbelt mer än vad man gör på läkarutbildningen.

 

Vi kommer till dig

Ugglapraktiken finns i hela Sverige och kommer gärna till ditt företag. Vi är en av landets största leverantörer av naprapati till företag. Med andra ord finns vi där du finns! Många företag väljer att kombinera företagsnaprapati och företagsmassage!

 

Smidigt och enkelt

Hos oss är det enkelt att både boka och få hjälp med det administrativa. Vi tar hand om allt det praktiska, från naprapatbänk till administration. Och tack vare vårt smidiga bokningssystem slipper du dyrt och tidsödande pappersarbete.

 

Kvalitet och pålitlighet

Du som kund kan känna dig helt trygg i våra händer. Därför lovar vi dig:

  • En och samma leverantör. Ugglapraktiken finns varhelst i landet ditt företag är lokaliserat.
  • Modernt webbaserat bokningssystem – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.
  • Flexibla betalningsmöjligheter.
  • Tydlig rapportering med statistik, nyttjande och mycket mer varje månad.
  • Regelbundna kundenkäter

 

 

Vi kan så mycket mer än naprapati

Naprapati är viktigt och uppskattat, men likväl bara en del av allt vi kan erbjuda. Vi skräddarsyr gärna friskvårdslösningar som gör att både medarbetare och organisation mår mycket bättre. Här kan du läsa mer om vår företagsfriskvård.

 

Prova!

Vi vill gärna att du provar själv och upptäcker hur mycket Ugglapraktiken kan göra för ditt företag. Vi har alltid förmånliga introduktionserbjudanden till nya företag.

 

Kontakta oss

Ditt namn (måste anges)

Din epost (måste anges)

Ämne

Ditt meddelande

Fyll i nedastående
captcha