Företagsmassage ger friska medarbetare

Klassisk massage stärker immunförsvaret, förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem samt ökar koncentrationsförmågan. Alla dessa effekter finns väl dokumenterade i våra kundenkäter. Läs vad våra kunder svarade vid Sveriges största undersökning från 2012, angående massagens effekter på hälsan. Hela 90 procent upplevde en minskning av sina besvär i nacke, axlar, muskler och leder, 73 procent kände sig mindre stressade, 80 procent blev mer effektiva och 25 procent fick en minskning av huvudvärksproblemen.

I Vasakronans enkät Kontorsbarometern från 2009, kom massage på första plats på frågan vad man önskade sig mest på sin arbetsplats.

 

Ekonomiskt förmånligt

Massage är dessutom avdragsgill i sin helhet och behöver inte förmånsbeskattas. Den kan även finansieras med friskvårdsbidrag.

 

Vi finns där du finns

Ugglapraktiken är idag en av landets största leverantörer av företagsmassage. Våra massörer ger över 6 000 behandlingar varje månad på över 200 arbetsplatser i hela Sverige. Vi finns där du finns!

 

Nöjd kund-garanti

Alla våra massörer är certifierade, välutbildade och ansvarsförsäkrade. Eftersom vi har ett stort nätverk av erfarna massörer behöver vi aldrig, eller mycket sällan, ställa in en massagetid. Och utnyttjar du vår nöjd kund-garanti kan vi också lova att du får en massör som passar dig.

 

Smidigt och enkelt

Företagsmassage ska vara enkelt – för alla. Därför tar vi hand om allt det praktiska, från massagebänk till administration. Tack vare vårt smidiga bokningssystem slipper du dyrt och tidsödande pappersarbete.

 

Ugglaandan – gör våra massörer unika

Våra massörer är självklart kvalitetssäkrade, certifierade och ansvarsförsäkrade, men det som gör dem unika är att de arbetar efter Ugglaandan. En Ugglamassör behandlar och förebygger besvär, men tar sig även tid till att ”coacha” dig som kund för att du själv ska kunna arbeta förbyggande med din hälsa.

 

Kvalitet och pålitlighet

Du som kund ska kunna känna dig helt trygg i våra händer. Därför lovar vi dig:

  • Kvalitetssäkring genom att bara erbjuda certifierade och ansvarsförsäkrade massörer.
  • Trygghet eftersom varje massör arbetar i enlighet med Ugglaandan. Här finns väl definierade regler för behandling och möte med dig som kund.
  • En och samma leverantör, Ugglapraktiken finns varhelst i landet ditt företag är lokaliserat.
  • Kvalificerade vikarier.
  • Modernt webbaserat bokningssystem – snabbt, enkelt och kostnadseffektivt.
  • Flexibla betalningsmöjligheter.
  • Tydlig rapportering med statistik, nyttjande och mycket mer varje månad.
  • Regelbundna kundenkäter.

 

Vi kan så mycket mer än massage

Företagsmassage är viktigt och uppskattat, men likväl bara en del av allt vi kan erbjuda. Vi skräddarsyr gärna friskvårdslösningar som gör att både medarbetare och organisation mår mycket bättre. Här kan du läsa mer om vår företagsfriskvård.

 

Läs mer

Här kan läsa mer om massage.

 

Prova företagsmassage!

Vi vill gärna att du provar själv och upptäcker hur mycket Ugglapraktiken kan göra för ditt företag. Vi har alltid förmånliga introduktionserbjudanden till nya företag.

 

Kontakta oss

Ditt namn (måste fyllas i)

Din epost (måste fyllas i)

Telefonnummer

Ämne

Ditt meddelande

Fyll i följandecaptcha