Yoga på kontoret – allt mer populärt

Läs artikeln om Ugglapraktikens populära kontorsyoga i ett av höstens nummer av ”Yoga för Dig”. Fler och fler företag inser värdet av att erbjuda sina anställda friskvård.

30 minuters kontorsyoga kräver inget ombyte och ger snabb och effektiv nedvarvning med både andningsövningar och enkla rörelser som gör gott för trötta kontorsaxlar- och nackar. Det enda redskap som behövs är en stol.

En så enkel övning som kontorsyoga har förvånansvärt många fördelar när den görs regelbundet: koncentrationsförmågan ökar liksom stresståligheten och uthålligheten. De enkla rörelserna avslutas med en stunds avslappning, vilket bidrar till känslan av lugn.

 

Populärt

Vid utvärderingar visar det sig att deltagarna vill fortsätta med aktiviteten.

”FredagsYoga – lyx på jobbet!
Glad att jag upptäckte kontorsyogan på Tieto. Den har gett mig ett ”andningshål” i stressig vardag. Att få möjligheten att ta en skön paus mitt på dagen innan helgen och ”duscha själen” är lyx på jobbet. Det är enkelt, bara sätta sig på stolen, behöver inte ens byta om, bara att inta sin position. Birgitta får oss snabbt att gå ned i varv. Yogapasset är också lagom långt, 30 minuter. Snart dags att njuta igen och hämta ny kraft och energi! Bra för alla på kontoret.”

– Elisabeth Erholt, Tieto PPS

Se fler referenser från våra kunder.

 

Kontakta oss

Ditt namn (måste anges)

Din epost (måste anges)

Ämne

Ditt meddelande

Fyll i nedastående
captcha