Hälsocoaching Stockholm

God hälsa vill vi alla ha, men det är inte så lätt att förbättra den på egen hand. Det handlar om så mycket mer än att bara träna på gym. Hela din livsstil påverkas, vad du äter, dina relationer, hur du sover och hur du arbetar. Ett bra sätt är att ta hjälp av en hälsocoach som hjälper dig att se helheten och hur du kan förändra din situation. Tillsammans kommer ni fram till hur just du ska gå tillväga.

 

Så går hälsocoaching till

Utgångspunkten är en enkät som visar var du befinner dig just nu – och vart du vill komma. Med den som startpunkt samtalar du och hälsocoachen om dina specifika förutsättningar och vad du vill förändra. Tillsammans tar ni fram en handlingsplan som beskriver den bästa vägen mot målet. Planen blir lite som en läxa mellan de avstämningssamtal ni kommer att ha. Att förändra sin livsstil tar tid, därför bör handlingsplanen omfatta minst sex månader.

 

Förändring i kris

Förändrade arbetsvillkor, i värsta fall uppsägningar, kan vara tungt att handskas med och bearbeta för den som drabbas. Eftersom hälsocoaching ger individer personliga verktyg för att arbeta med livsstilsförändringar, har en hälsocoach mycket att bidra med även vid omorganiseringar.

 

Kontakta oss

Ditt namn (måste anges)

Din epost (måste anges)

Ämne

Ditt meddelande

Fyll i nedastående
captcha