Låt oss ta hand om friskvården på ditt företag!

Ohälsa är en allt större utmaning för dagens arbetsgivare. Kostnaderna är sjukskrivningar, ineffektivitet och sociala problem. God hälsa består av många komponenter och vi ser till helheten. Med vårt koncept får hela organisationen insikt om sin egen hälsa och dess koppling till prestation. När varje medarbetare är medveten om den egna hälsans betydelse och är motiverad att arbeta med den, kommer resultaten. Att aktivt arbeta med friskvård är lönsamt och ger tydliga och mätbara resultat. Men resultatet sträcker sig långt utanför arbetet. Med bättre hälsa kommer högre livskvalitet på alla plan i livet.

Hur gör vi?

Varje organisation möter sina egna utmaningar. Med hjälp av vår hälsokartläggning identifierar vi hälsoriskerna och skräddarsyr en strategi. Tydliga mål och uppföljningar är en viktig del i arbetet. Vi arbetar för att det ska bli varaktiga lösningar.

Om du önskar det, hjälper vi dig att göra hälsoekonomiska kalkyler på vad din investering i hälsa är värd.

 

Förebygg i stället för att åtgärda

Genom att arbeta promotivt med företagsfriskvård åtgärdar du problemen innan de uppstår. Det är först då du kan se de stora vinsterna.

Friskvård

  • är en investering som lönar sig i form av friskare och mer motiverade medarbetare och därmed lönsammare företag
  • motiverar dina medarbetare och gör ditt företag till en attraktiv arbetsgivare

 

Ergonomi

Ergonomi

Ensidiga felaktiga arbetsställningar är roten till många problem. Våra arbetsplatsgenomgångar förebygger potentiella arbetsskador.

Ergonomi
Hälsocoaching

Hälsocoaching

Hälsa är inte lika med att träna utan handlar om att må bra såväl fysiskt som psykiskt. En hälsocoach hjälper medarbetarna att sätta upp individuella mål och visar på möjligheterna att nå dem.

Hälsocoaching

Häsloinspiratörer

Utbildning Hälsoinspiratör

Det finns alltid resursstarka och entusiastiska medarbetare som vill bidra till bättre hälsa i organisationen.  Vi hjälper dig att utbilda dem!

Utbildning till Hälsoinspiratör
Företagsmassage

Företagsmassage

Regelbunden massage förebygger och behandlar besvär i nacke, axlar och rygg. Våra massörer är alltid certifierade och kvalitetssäkrade.

Företagsmassage

Skräddarsydd kost- och träningsrådgivning

Individuell kost- och träningsrådgivning

– smidigt via Skype eller telefon

Låt oss inspirera och motivera dig!

Kost- och träningsrådgivning

PUFF_forelasning_MG_2970

Föreläsningar

Vi har föreläsningar kring alla ämnesområden inom hälsa.

Föreläsningar

 

Läs referenser från våra kunder