Nu söker vi säljare inom friskvård

Vill du jobba på ett av Sveriges största friskvårdsföretag? Är du bra på att bygga relationer? Vill du  göra att klokt karriärsval?

Säljare inom friskvård

På Uggla Massage & Wellness säljer vi ca 6000 massagebehandlingar i månaden till över 300 företag runt om i Sverige.  I vår produktportfölj ingår förutom massage även andra hälsofrämjande tjänster. Då vi ser att efterfrågan ständigt ökar behöver vi förstärka vår organisation.  Vi söker därför en relationsskapande säljare där din uppgift blir att skapa relationer med befattningshavare, ofta HR-chefer eller ekonomichefer. Du kommer inte att gå i gamla hjulspår utan din uppgift är att nosa upp nya kunder samt givetvis underhålla våra befintliga. Du har en god kommunikation förmåga och kan jobba självständigt och strukturerat. Givetvis tror du på att hälsa och välmående är en livsstil och du klarar ett högt tempo utan att tappa fotfästet.

Du arbetar i ett litet team och det är viktigt att du är lösningsorienterad, affärsmässig och beredd att hjälpa till där det behövs.

Tillsvidaretjänst, heltid, med sex månaders provanställning. Månadslön. Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande.

Vi söker dig som:

• Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av lösningsförsäljning mot B2B

• Har erfarenhet av driva hela säljprocessen

• Motiveras av utmaningar och van att prestera resultat

• Självgående och god förmåga att strukturera och planera ditt arbete

• Är van vid att arbeta med CRM-stöd och administrationen i säljprocessen