nasdaqomx

Tidbokning


 

Steg 1

När du besöker bokningskalendern, så ska du börja med att välja vilken typ av behandling du vill boka. Det gör du under Mottagningar

 

Nasd_beh


Steg 2

Reservera de tider som passar dig. Om du inte hittar några tider som passar, så kan du ställa dig i kö på en tid. Du får ett mejl och erbjuds tiden om den blir ledig.

 

Nasd_reservera


 Steg 3

Dina reserverade tider och köplaceringar hamnar i denna lista. När du är klar med dina reservationer är det viktigt att du klickar du på knappen ”Gå vidare”

Nasd_reslista


Steg 4

Du som har bokat tidigare loggar in med dina användaruppgifter och går därmed vidare till steg 6. Du som bokar för första gången väljer ”Jag vill bli användare” När du har fyllt i dina uppgifter, så är det viktigt att du klickar på ”Registrera mig”

Nas_gavidare


 

Steg 5

När du har klickat på ”Registrera mig” i föregående steg, skickas en registreringskod till dej via sms och e-post. Fyll i den och klicka på ”Bekräfta lösenord”

Nas_Regkod


 

Steg 6

Här kan du se en sammanställning över de tider du håller på att boka. Eftersom du betalar via löneavdrag, så räcker det med att du klickar på knappen ”Gå vidare för bokning” i detta steg.

nas_boksammanst


Steg 7

Din bokningar är nu genomförda!

Nas_tackfor


 Välkommen på behandling!