Lisa bevakar friskvården idag – och i morgon

lisa2-2011_160_px_240

2013-08-30 av Lisa Uggla

Är du nyfiken på vad som händer inom friskvård och hälsa idag – och i morgon? Få områden är så heta och dynamiska som detta; det händer mycket snabbt, allt från vetenskapligt till kontroversiellt. Eller både och beroende på vems glasögon som är på. Skulle jag vakna upp om 50 år; skulle något vara sig likt (i min bransch?) Skulle jag alls känna igen mig? Det är spännande att spekulera inte minst med vetskapen att det som var fantasier för 10 år sedan är fakta idag.

Jag kommer under året att hålla koll på innovationer, trender, artklar, sociala medier, appar, forskning och mycket mer inom hela det brokiga hälsospektrat. En och annan gästskribent kommer att dyka upp och ”spana” inom sitt område. Så vill du hänga med i hälsa; håll dig uppdaterad på Ugglapraktikens sociala medier!

 

Vår förste krönikör är Oscar Jöback; personlig tränare, KBT-terapeut, författare och debattör inom träning och hälsa. Oscar är veteran på området, har varit aktiv i närmare 25 år och har sett förändringarna på nära håll. I kommande inlägg spanar han för Ugglapraktiken på träning i ett nu- och framtidsperspektiv!

 

Har du tips på ämne eller spanare? Välkommen att kontakta mig!

 

Glada hälsningar

Lisa Uggla

lisa@ugglapraktiken.se

 

PS Titta in den 17 sept. Då kan jag utlova en ny intressant artikel!