kampanj

Ja tack,

Det här verkar intressant och jag bokar gärna ett möte. (Och får då helt kostnadsfritt något av era två erbjudanden – utan vidare förpliktelser).

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Boka ett möte med oss så bjuder vi på en gratis prova-på-dag  med företagsmassage (max 12 behandlingar à 30 min) eller en inspirationsföreläsning om hälsa (30 min). Värde 3 000 kr. Ring 08-642 51 62 eller mejla oss så berättar vi mer.

Och du, gängse avkastningsmodeller avseende friskvård, visar att avkastningen på satsat kapital blir 600 – 800%.

Här nedan ser du ett smakprov på våra populäraste hälsotjänster:

 

Företagsmassage
Massage

Företagsmassage ger friska medarbetare
Det är ingen slump att företagsmassage är så populärt. Klassisk massage stärker immunförsvaret, förebygger och lindrar stress, muskelspänningar och belastningsproblem samt ökar koncentrationsförmågan. Som friskvårdsverktyg är det oöverträffat. Ugglapraktiken är störst i Sverige på företagsmassage och våra massörer gör garanterat skillnad.

Nurse_2
Hälsoundersökningar

Hälsoundersökning med provtagning
Vill du ta temperaturen på personalens hälsa är vår hälsoundersökning rätt metod. Många av de vanligaste orsakerna till sjukfrånvaro skulle kunna förebyggas till låga kostnader om insatserna sätts in i rätt tid. Med en enkel hälsoundersökning får du reda på vilka hälsorisker du har i företaget och deras orsaker. Kom ihåg att sunda medarbetare ger sunda företag.

back_hurt
Ergonomi

Felaktig ergonomi är många gånger orsak till att personalen sliter ut sig och är därför en viktig del av friskvårds-/arbetsmiljöarbetet. En obekväm, och många gånger felaktig arbetsställning som upprepas dag efter dag leder oundvikligt till arbetsskador. Vårt motto är hellre förekomma än förekommas.

running
Motion

Våra kroppar är byggda för rörelse!
Vi på Ugglapraktiken vill uppmuntra till rörelse och hjälper ditt företag med allt ni behöver för att komma igång, både genom föreläsningar kring rörelse och genom aktiv träning. Det kan vara allt ifrån enkel vardagsmotion som snitslade banor för lunchpromenaden, sittande kontorsyoga på jobbet till mer specialiserad hjälp i form av löparkurser eller gruppträningspass. Glöm inte att företagets största problem inte är sjukfrånvaron, utan snarare sjuknärvaron. Med dålig fysisk status orkar man inte vara effektiv en hel arbetsdag.

food_greek
Kost

Vad du äter påverkar inte bara hur du mår idag, men även hur du kommer att må om fem, tio eller femtio år! Ät mat som håller dig frisk, den maten är den bästa medicinen! Varför inte göra din Kickoff lite hälsosammare? Låt till exempel kost vara tema.  Bjud in till en kostföreläsning där ni lär er mer om bra kost och avsluta sedan med att laga god och nyttig mat tillsammans.