Ugglapraktikens hemövningar

Det finns många bra sätt att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande på utan att det behöver vara svårt eller krångligt. Som kund hos Ugglapraktiken har du förmånen att gratis ta del av våra instruktionsblad i ergonomi, Mousing® och gummibandsövningar. De är fyllda av kloka tips och övningar som är enkla att använda som hemövningar i vardagen.

 

Mousing®

Mousing® är en serie enkla rörelser som lindrar och förebygger musarmsproblem och värk i till exempel nacke och axlar. Ett mousingpass tar bara några minuter att genomföra och är därför ett utmärkt sätt att göra något gott för kroppen under en kortare arbetspaus. På Ugglapraktikens instruktionsblad i mousing® kan du tydligt se hur rörelserna ska utföras.

PUFF_mousing_final_150x212px

Ladda ned det nya instruktionsbladet här

Download the instructions in English here

 

Ergonomi

Idag är vi många som arbetar stillasittande och med långa stunder framför datorn. Det finns mycket vi kan göra för att enkelt förbättra vår arbetsmiljö och minska risken för felaktiga belastningar av kroppen. På Ugglapraktikens instruktionsblad i Ergonomi hittar du en rad kloka tips och råd som du enkelt kan använda dig av i din arbetsvardag.

PUFF_ergonomi_final_150x212px

Ladda ned det nya instruktionsbladet här

Download the instructions in english here

 

Gummibandsövningar

Ibland kan det vara svårt att få ihop livspusslet och komma iväg till gymmet. Då är gummibandsövningar ett utmärkt sätt att ändå få träna sina muskler på. Gummibandet går att använda i princip var som helst och är lätt att packa med sig i resväskan eller handväskan På Ugglapraktikens instruktionsblad i gummibandsövningar kan du tydligt se hur rörelserna ska utföras.

PUFF_gummiband_final_150x212px

Ladda ned det nya instruktionsbladet här

Download the instructions in English here